štvrtok 28. februára 2013

Ateliér Papaver






 
Dostala som kvety, ale nie len takú obyčajnú kyticu, aj keď ja milujem všetky kvety sveta. (Nevadí, že som alergická na peľ). Dostala som kyticu z Ateliéru Papaver. Kedže som od prírody zvedavá, hneď som si na webe všetko zistila....Dievčatá vyštudovali záhradnú architektúru, robia krásne záhrady a viažu neskutočné kytice. Veľmi sa mi páči, že používajú prírodné veci a kvety, ktoré nájdete aj na lúkach. Tá moja kytica, obsahovala aj malé ružové kvietky, ktoré vyzerajú ako vresy, ktoré milujem!(č.2)Kytica bola zabalená v obyčajnom  hnedom papieri, ale napriek tomu bola krásna! 
 
 

piatok 22. februára 2013

Dress


 
 
 
Ženy sa chcú páčiť:) Potrebujeme vždy nové, nápadité a originálne handričky. Mám rada blog Marisy Lynch, ktorá sa rozhodla, že každý deň si kúpi šaty v sekáči, za ktoré minie 1 dolár a šaty upraví tak, aby boli nositeľné  a šik! Marisa prišla o prácu a dostala nápad, ktorý jej priniesol úspech a popularitu. Ak sa chcete inšpirovať, pozrite si blog www newdressaday.com
 
 
 

streda 20. februára 2013

Malá pomoc

Hej, všetci poznáme voskovky...A čo ak sa "náhodou" dostanú na stenu. To sa stalo mojej kamarátke, ktorá má doma malého čerta :) Mám novú lásku, teda televíznu lásku...milujem Show Nate Berkusa. Skvelá show o dizajne, móde, zaujímavých ľudoch, varení..proste taká všehochuť. No, ale trošku som odbočila od voskoviek, ak vám dieťa pokreslí stenu, náš kamárat Nate radí, aby sme to odstránili zubnou pastou, nie gélovou, ale obyčajnou bielou. A na fixy vraj zaberá lak na vlasy...
Tak vyskúšajte, či neklame :)

nedeľa 17. februára 2013

Nature

Pobyt v prírode dáva človeku pokoj, vnútornú harmóniu a pocit rovnováhy. Preto by sme si mali aj doma vytvoriť pomocou prírodných materiálov a vzorov oázu pokoja :)))

utorok 5. februára 2013

Symbol


Srdiečko látkové, drôtené či papierové...poteší akékoľvek:)
Srdce je symbol lásky, ale aj najdôležitejší orgán v tele človeka.
Skvelé 3D srdiečka a tutorial nájdete na www.howaboutorange.blogspot.com

Handmade dekorácie


Dekorácie robia domov útulnejším:)
Mám najradšej handmade dekorácie, preto som veľká fanúšička www.sashe.sk
Tieto srdiečka som objavila v jednej vysokohorskej chatke. Myslím, že autor dekorácie nevedel presne, čo to bude až to bude, ale myslím, že staré fotky, stuhy, korálky, vianočná klasika v podobe červenej a zelenej, to môže mať len dobrý koniec!